dimecres, 1 de gener del 2014

Any nou, bloc nou

Fa ja molt de temps que vaig al darrera de crear un bloc on encabir, sistematitzar i compartir inquietuds relacionades amb el món de la gastronomia en general i la cuina en particular. Crec que ara ha arribat el moment de fer-ho, esperonat per les darreres hores de vida de 2013 i l'arribada imminent de 2014, un moment clàssic i tòpic tant de balanç com de propòsits, com ara aquest.

Més enllà d'aquesta parauleria inicial, aquí hauran d'aparèixer tant entrades relacionades el menjar i el beure tant des de la cuina com des de la taula estant. El punt de vista sempre serà personal i subjectiu ja que aquest espai és d'entrada una eina per a mi mateix, a mode de base de dades. Tanmateix, el bloc sempre restarà obert a comentaris perquè altrament no tindria sentit tenir-lo en xarxa i perquè m'agradarà que pugui arribar a interactuar amb d'altres blocaires o lectors aficionats a la gastronomia.

Fins aquí la primera entrada procotol·lària de presentació.

Salut i bon any nou a tothom.




2 comentaris:

  1. Txin-txin de benvinguda per aquest nou blogaire!

    ResponElimina
  2. Gràcies Núria, ja veus que ha trigat però al final la dèria gastronòmica s'ha materialitzat també en format xarxa social. Ens anem llegint!

    ResponElimina