dissabte, 8 de febrer del 2014

Restaurant La Porta Gaig (T1 de l'Aeroport del Prat de Llobregat, Baix Llobregat)




L'altre dia, després de fer una petita parada i tast de cava al Centre d'interpretació del Cava de Sant Sadurní d'Anoia (CIC Fassina), a l'hora de dinar vam anar a parar a l'aeroport de Barcelona, concretament a la T1, on ens esperava el primer contacte gastronòmic amb la cuina d'en Carles Gaig, concretament a la Porta Gaig.


En teníem ganes i val a dir que l'experiència no va decebre sinó, ben al contrari, ens va agradar d'allò més. L'espai és enorme, com l'aeroport, elegant, on predominen els colors clars, amb grans finestrals que permeten l'entrada de força claror natural i la contemplació, entre plat i plat, es pot observar com s'enlairen els avions. Però preferia dirigir la mirada cap als plats i cap al finestral de l'altra banda, a través del qual s'hi veia la bellugadissa de la cuina, més emocionant que els enlairaments.



Vam demanar el menú degustació, que a continuació podem contemplar en les següents fotografies.
Espirals cruixents de formatge


Crema de pastanaga amb olivada

Amanida cèsar amb ventresca de tonyina i làmines de formatge curat

Vieires a la planxa amb saltat de verduretes i romescu

Caneló de carn amb trufa


Melòs de vedella amb parmentier


Gintònic de pinya

Afegeix la llegenda

Cookie per acompanyar el cafè


Vi blanc Baluarte Verdejo (D.O. Rueda)



D'entre tots els plats, en destacaria tant el gust trufat del caneló com la melositat de la vedella que es desfeia només amb la mirada.

En vàrem quedar ben panxacontents i amb ganes de seguir tastant noves propostes culinàries aquest 2014. La propera, segurament, serà a la comarca veïna de la Garrotxa.

Salut!

(Data del dinar: 1 de febrer de 2014)




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada