dilluns, 23 de novembre del 2015

Restaurant Set Cafè (Banyoles, Pla de l'Estany, Girona)

Gràcies a la promoció 2x1 de la Revista Cuina, vam descobrir aquest petit restaurant de la bonica vila de Banyoles, concretament dins del Club de Tennis, en un dia que a més a més acompanyava bastant.



Hi vàrem arribar procedents de la visita i tast a La Vinyeta (aquí, el post). Tocava, calia i teníem ganes de menjar alguna cosa que fes coixí per a una bonca colla de vins empordanesos. I ho vam aconseguir prou bé, Així ens va anar, amb el menú creat específicament per a l'ocasió. La idea era que, amb la parella, havíem d'escollir per compartir una terrina, una paperina, una amanida, una boina i, per acabar, unes postres per a cadascú.



- Terrina: croquetes casolanes. Impressionantment bones. Van superar totes les expectatives, de les més bones que he tastat mai, De rostit, de formatge de cabra amb nous, de bolets, carbassa i botifarra negra, i de bacallà. Totes excel·lents, menció especial a les de formatge. 





- Paperina: calamars a l'andalusa. Tot i que el menú era bastant curt i no hi havia gaire on triar, els torrats de mar, que era el que volíem, no n'hi havien. Vaja! Però els calamars a l'andalusa els vam menjar de bon grat, estaven força ben fregits, sense cap excés d'oli, i el producte ens va semblar bo.



- Amanida: la de formatge de cabra, enciam, cirerols, crostonets, pastanaga, pipes i vinagreta d'avellanes. La vam menjar amb molt de gust, Ben amanida, vinagreta "resultona" i refrescant. 



- Boina: hamburguesa de vedella, formatge de cabra, ceba, nous i mel. Estava força bona i de quantitat prou generosa encara que fou per compartir. No ens vam quedar pas amb gana. En vam sortir satisfets. 



Per postres:

- Brownie de xocolata i macadàmia. Bastant bé.



- Pastís de pastanaga. Fantàstic, per rematar l'àpat.



Tot plegat, ho vam regar amb vi blanc de la casa, que ens van dir que era Calònia, D.O. Empordà. Correcte.

(Data de l'àpat: diumenge, 7 de juny de 2015)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada