dissabte, 12 de desembre del 2015

Hostal Restaurante Palacios (Toledo, Castilla la Mancha)

Aquest va ser segurament el pitjor àpat que vam fer aquest estiu per terres castellanes. 



Es tracta d'un cèntric restaurant toledà que disposa d'un menú base que es pot incrementar de preu segons el segon plat que es demani, Nosaltres, amb el menú de 13,5 euros (el menú mitjà), ja créiem que faríem perquè estaven alguns dels plats que ens venien de gust menjar, sobretot la perdiu, que era un dels objectius.

Primers: 

- Pisto manchego. Tomàquet, tomàquet i tomàquet i alguna verdura que s'hi submergia i que amb prou feines se li endevinava el seu gust per sobre del del tomàquet.



- Menestra de verdures. Havent-ne tastat algunes de meravelloses a Navarra i a La Rioja, aquesta va quedar molt enrere. La imatge del plat ja transmet tristesa, com a mínim a mi.



- Mitja perdiu a la toledana. Li tenia ganes a la perdiu i per fi la vaig menjar. Cuinada de manera senzilla, semblava lleugerament escabetxada, em va agradar bastant. Tendre, gustosa i suficient. El millor plat del dinar sens dubte.



- Entrecot de vedella. Més que un entrecot, que es va demanar més aviat poc fet, semblava un bistec, que sí era gustós, però una mica massa eixarreït.



Les postres no van aixecar gaire els ànims:

- Pastís de formatge. Diria que era un d'aquells precuinats. No cal dir res més.



- Natilles. Més bones que el pastís però vaja, tampoc per llançar coets.



El menú sortia per 13,5 per cap, amb aigua, pa i vi. Ni fu ni fa...

Salut!

(data del dinar: 15 d'agost de 2015)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada