Cuino ergo sum
diumenge, 27 de setembre del 2020
Garrons de porc rostits a la cervesa amb okra i cirerols caramel·litzats. Verónica Salgado 2015 (Bodega Asencensión Repiso, DO Ribera de Duero)
›
Ingredients: - 3 garrons - 3 cebes - 2 pastanagues - 2 grans d'all. - 1 cervesa mitjana - 2 Claus d'olor - 1 llorer - Raig de vi ran...
dimarts, 8 de setembre del 2020
Jarret de vedella amb bolets. GR Graciano 2012 (Bodegas Casa Primicia, Laguardia, Rioja Alavesa, DOC Rioja)
›
Ingredients: - 1 jarret de vedella (rodó de vedella d'1kg aprox.) - 4 cebes - 2 pastanagues - 3 grans d'all - 1 fulla llorer - Cla...
2 comentaris:
diumenge, 6 de setembre del 2020
Arròs negre mar i muntanya de cananes, pop i salsitxes. Eriçó '19 Garnatxa Blanca (Vins de Taller, DO Catalunya)
›
Ingredients: - 280g arròs bomba - 1 ceba - 1/2 pebrot vermell - 1/2 pebrot verd - 2 alls - 2 tomàquests madurs - 4 salsitxes - Grapat de ca...
dimarts, 1 de setembre del 2020
Bunyols de carbassó i formatge. Acàcia Macabeu (Vins i Olis Suñer, Cellers Singulars, DO Tarragona)
›
Ingredients: - 4 carbassons (800g aprox.) - 250g farina - 2g de llevat de forner - 225ml aigua - 10g sal - 50g de formatge (millor alg...
diumenge, 30 d’agost del 2020
Arròs caldós de rap amb pop i cananes. SòlsXarel 2016 (Rubió de Sòls)
›
Ingredients: - 280g arròs bomba - 1 pop blanc - 1 grapat de cananes - 1 cap de rap - 1'5 cebes - Mig pebrot vermell - Mig pebrot verd -...
dissabte, 29 d’agost del 2020
Ales de pollastre adobades al forn. Cava Blanc de Trepat Brut Reserva (Cooperativa Agrícola de Sarral - Cava Portell, DO Cava)
›
Ingredients i elaboració: El primer que hem he fer és adobar durant un mínim de 12 hores des aletes de pollastre per tal que s'impregnin...
›
Inici
Visualitza la versió per a web